Вітаю Вас Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 17.08.2018, 15:01

Меню сайту
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум » Балакалка » Курилка » КУЛІНАРІЯ (все про приготування страв з кролика, і не тільки з кролика.)
КУЛІНАРІЯ
vovchikДата: Понеділок, 05.01.2015, 21:56 | Сообщение # 1
Кошовий
Группа: Жандармерія
Сообщений: 230
Репутация: 3
Статус: Offline
перший раз спробував закоптити кролика, прошу оцінити, хоч візуально і не дуже апетитно, бо не обгорнув тушку від диму, але смак-те, що треба...

Прикріплені фото: 5394302.jpg(53.9 Kb) · 9052844.jpg(26.2 Kb)


Не шукайте людей, які не брешуть - їх не буває. Шукайте тих, хто обманює, але не зраджує - з такими можна мати справу.
 
ГриняДата: Понеділок, 05.01.2015, 22:00 | Сообщение # 2
Осавул
Группа: Жандармерія
Сообщений: 379
Репутация: 7
Статус: Offline
Цитата vovchik ()
спробував закоптити кролика, прошу оцінити
дай дегустацію провести! тоді й скажемо.


Говоря друзьям правду в глаза, мы уменьшаем их количество, но улучшаем качество
 
vovchikДата: Понеділок, 05.01.2015, 22:01 | Сообщение # 3
Кошовий
Группа: Жандармерія
Сообщений: 230
Репутация: 3
Статус: Offline
Гриня, та вже повірте на слово.. smile


Не шукайте людей, які не брешуть - їх не буває. Шукайте тих, хто обманює, але не зраджує - з такими можна мати справу.
 
УниКролДата: Понеділок, 05.01.2015, 23:18 | Сообщение # 4
Гетьман
Группа: Владика всемогутній
Сообщений: 875
Репутация: 17
Статус: Offline
Цитата vovchik ()
та вже повірте на слово..
Нема чого! Сам сказав 
Цитата vovchik ()
прошу оцінити
Так що діли одного на двох (нам з Саньком) і ми напишемо авторитетну рецензію на твій кулінарний витвір  roll
 
vovchikДата: Вівторок, 06.01.2015, 09:57 | Сообщение # 5
Кошовий
Группа: Жандармерія
Сообщений: 230
Репутация: 3
Статус: Offline
УниКрол, один вже ушол, а другого-половина лишилась, так що чекаємо другого разу на Паску...


Не шукайте людей, які не брешуть - їх не буває. Шукайте тих, хто обманює, але не зраджує - з такими можна мати справу.
 
Mihalich61Дата: Вівторок, 06.01.2015, 10:01 | Сообщение # 6
Кошовий
Группа: Панство
Сообщений: 212
Репутация: 5
Статус: Offline
Цитата Гриня ()
дай дегустацію провести
Цитата УниКрол ()
Так що діли одного на двох

vovchik, Перчика им стручкового , краснеется там , а то на шару копченостей хотят продегустировать. Нет что б предложить сугрева под кролика.


С Ув. Владимир.
 
vovchikДата: Вівторок, 06.01.2015, 10:30 | Сообщение # 7
Кошовий
Группа: Жандармерія
Сообщений: 230
Репутация: 3
Статус: Offline
Цитата Mihalich61 ()
Перчика им стручкового , краснеется там , а то на шару копченостей хотят продегустировать. Нет что б предложить сугрева под кролика.

шо ми звєрі... smile


Не шукайте людей, які не брешуть - їх не буває. Шукайте тих, хто обманює, але не зраджує - з такими можна мати справу.
 
Вася68Дата: Вівторок, 06.01.2015, 12:47 | Сообщение # 8
Сотник
Группа: VIP
Сообщений: 122
Репутация: 0
Статус: Offline
vovchik, не наганяй апетит. А то як вбіжу в кролятник!!!, і почну вибраковувати.
 
vovchikДата: Вівторок, 06.01.2015, 12:48 | Сообщение # 9
Кошовий
Группа: Жандармерія
Сообщений: 230
Репутация: 3
Статус: Offline
Цитата Вася68 ()
vovchik, не наганяй апетит. А то як вбіжу в кролятник!!!, і почну вибраковувати.

lol good


Не шукайте людей, які не брешуть - їх не буває. Шукайте тих, хто обманює, але не зраджує - з такими можна мати справу.
 
ГриняДата: Вівторок, 06.01.2015, 15:01 | Сообщение # 10
Осавул
Группа: Жандармерія
Сообщений: 379
Репутация: 7
Статус: Offline
Цитата Вася68 ()
А то як вбіжу в кролятник!!!, і почну вибраковувати.
applause


Говоря друзьям правду в глаза, мы уменьшаем их количество, но улучшаем качество
 
vitalivarbanskiДата: Вівторок, 06.01.2015, 17:49 | Сообщение # 11
Десятник
Группа: VIP
Сообщений: 77
Репутация: 1
Статус: Offline
Цитата vovchik ()
перший раз спробував закоптити кролика
applause .Копчение холодное,или горячее? Если горячее,сколько по времени коптили?
 
vovchikДата: Вівторок, 06.01.2015, 18:39 | Сообщение # 12
Кошовий
Группа: Жандармерія
Сообщений: 230
Репутация: 3
Статус: Offline
vitalivarbanski, гаряче,розпочинав коптити разом з шпондерком та шинкою, коптив 3 години, тримав температуру так, щоб бокова стінка коптильні, яка з бляхи, була ледь гаряча...


Не шукайте людей, які не брешуть - їх не буває. Шукайте тих, хто обманює, але не зраджує - з такими можна мати справу.
 
vitalivarbanskiДата: Вівторок, 06.01.2015, 19:11 | Сообщение # 13
Десятник
Группа: VIP
Сообщений: 77
Репутация: 1
Статус: Offline
Цитата vovchik ()
шпондерком
Что это? sweated
 
vovchikДата: Вівторок, 06.01.2015, 19:29 | Сообщение # 14
Кошовий
Группа: Жандармерія
Сообщений: 230
Репутация: 3
Статус: Offline
vitalivarbanski, це підчеревина-сало з прослойками мяса у галицькій інтерпретації


Не шукайте людей, які не брешуть - їх не буває. Шукайте тих, хто обманює, але не зраджує - з такими можна мати справу.
 
vitalivarbanskiДата: Вівторок, 06.01.2015, 19:46 | Сообщение # 15
Десятник
Группа: VIP
Сообщений: 77
Репутация: 1
Статус: Offline
vovchik, Спасибо. biggrin
 
Форум » Балакалка » Курилка » КУЛІНАРІЯ (все про приготування страв з кролика, і не тільки з кролика.)
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:
Чат
Слушать радио онлайн

Copyright UniKrol © 2014
Всі права захищені. Використання матеріалів даного сайту можливе тільки з посиланням на джерело www.unikrol.com