|
КУЛІНАРІЯ
|
Нельсон | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 21:22 | Сообщение # 16 |
 Сотник
Статус: Offline
| vovchik, ну..., наливку ты точно классную делаешь! Да и это выглядит суперово. Респект
|
|
| |
|
УниКрол | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 21:32 | Сообщение # 17 |
 Гетьман
| Я роблю холодного копчення, 6-7 годин. Бочка зроблена так, що вогню контролювати фактично не треба. Сам вогонь горить на відстані 1,5м від бочки і дим іде по тунелю. Так набагато довше, але м"ясо набагато соковитіше і нема ризику спалити копченості. Крім того я тушки розрізаю по хребті, так краще прокопчуються.
|
|
| |
|
vovchik | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 21:41 | Сообщение # 18 |
 Кошовий
| Нельсон, та там нічого складного, головне, щоб бажання було... дякую. доречі, на новий рік вже визрів новий урожай наливки, життя налагоджується... 
Не шукайте людей, які не брешуть - їх не буває. Шукайте тих, хто обманює, але не зраджує - з такими можна мати справу.
|
|
| |
|
vovchik | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 21:44 | Сообщение # 19 |
 Кошовий
| УниКрол, бла-бла-бла, докази потрібно... , от приїдеш з відрядження, тоді напишеш дисертацію в трьох примірниках де горить вогонь і по чому дим йде...
Не шукайте людей, які не брешуть - їх не буває. Шукайте тих, хто обманює, але не зраджує - з такими можна мати справу.
|
|
| |
|
УниКрол | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 21:52 | Сообщение # 20 |
 Гетьман
| Цитата vovchik (  ) от приїдеш з відрядження, тоді напишеш дисертацію в трьох примірниках де горить вогонь і по чому дим йде... Ага, от візьму і всі секрети технології розкладу по полицям Нєа дорогой, спочатку ти мені пів крілика копченого, а потім побачимо 
|
|
| |
|
vovchik | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 21:56 | Сообщение # 21 |
 Кошовий
| Цитата УниКрол (  ) Нєа дорогой, спочатку ти мені пів крілика копченого, а потім побачимо я в принципі проти хабарів...навіть у вигляді пів кролика. 
|
|
| |
|
Вася68 | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 21:56 | Сообщение # 22 |
Сотник
| vovchik, і як копчена кролятинка? Я коли копчу декілька штук, думаю щоб на довше було. А вони як мід то є, то раз і вже нема, хороший додаток до кожного столу. 
|
|
| |
|
vovchik | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 21:58 | Сообщение # 23 |
 Кошовий
| Вася68, кролик був молодий, мясо в роті тануло. єдине ізвращєніє-пива не було під рукою, прийшлось під червоне домашнє вино мучитись...
|
|
| |
|
Вася68 | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 22:27 | Сообщение # 24 |
Сотник
| vovchik, не один хотів би так помучитись. А коптити 3 год. трохи мало, я копчу при малій температурі 4-5 год.,тоді він не такий сухенький (жирок не так стікає з животика).
|
|
| |
|
slavabub | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 22:41 | Сообщение # 25 |
Вістун
| Вася68, а какой вид копчения,холодный?
|
|
| |
|
Вася68 | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 23:16 | Сообщение # 26 |
Сотник
| slavabub, температуру перших години 1.5 підтримую біля 40 градусів, а потім біля 50. Кролик спочатку трішки підсихає - на ньому робиться така плівка яка не дає щоб стікав жирок і волога. Я роблю завжди сухий маринад: кролик натирається сіллю і перцем на ніч. З ранку сіль змиваю і в бочку.
|
|
| |
|
slavabub | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 23:33 | Сообщение # 27 |
Вістун
| Вася68, спсибо за ответ,а вот бы обьяснили как в бочку кладёте и где топка?Фото можно?
|
|
| |
|
Вася68 | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 23:48 | Сообщение # 28 |
Сотник
| slavabub, в мене бочка висока має 2 яруси. В ній кроликів підв'язую за 2 ноги (щоб мав товарний вид) і чіпляю гачками до метал прутів. Бочка такого принципу. Копчу вільхою і деревиною фруктових дерев. Но не кісточкових, бо м'ясо буде сильно чорне.
|
|
| |
|
slavabub | Дата: Середа, 07.01.2015, 00:05 | Сообщение # 29 |
Вістун
| Вася68, спасибо!!!Ещё бы подсказать расстояние от костра до дымохода и какая должна быть высота (примерно) в бочке до тушки.
|
|
| |
|
УниКрол | Дата: Середа, 07.01.2015, 00:35 | Сообщение # 30 |
 Гетьман
| slavabub, для холодного копчення відстань 1,2-1,5м, копченості вішаю під верхом бочки.
|
|
| |
|
|