Вітаю Вас Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
Середа, 18.07.2018, 02:43

Меню сайту
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Інші тварини » Рибне господарство » Ставок.Рибалка, і все з нею повя'зане. (Ставки, рибалка, і все про неї.Фото, трофеї, снасті.)
Ставок.Рибалка, і все з нею повя'зане.
Gulchiy_RuslanДата: Середа, 19.11.2014, 22:30 | Сообщение # 1
Сотник
Группа: VIP
Сообщений: 110
Репутация: 6
Статус: Offline
Ану хвалимось. Не сезон...... sad


Не гадь туди, звідки , ще захочеш їсти!!!!!
 
УниКролДата: Середа, 19.11.2014, 22:45 | Сообщение # 2
Гетьман
Группа: Владика всемогутній
Сообщений: 875
Репутация: 17
Статус: Offline
Gulchiy_Ruslan, в мене друг три ставки орендує десь років 10, не вигрібає  biggrin Чи то риба бізнес не прибутковий, чи то він бізнесмен такий  biggrin
 
Gulchiy_RuslanДата: Середа, 19.11.2014, 22:53 | Сообщение # 3
Сотник
Группа: VIP
Сообщений: 110
Репутация: 6
Статус: Offline
УниКрол, Нє, риба то не бізнес, то навіть не м'ясо.То геморой і купа друзів .:D


Не гадь туди, звідки , ще захочеш їсти!!!!!
 
УниКролДата: Середа, 19.11.2014, 22:55 | Сообщение # 4
Гетьман
Группа: Владика всемогутній
Сообщений: 875
Репутация: 17
Статус: Offline
Цитата Gulchiy_Ruslan ()
і купа друзів
Точніше собутильників  biggrin
 
vitalivarbanskiДата: Неділя, 23.11.2014, 11:52 | Сообщение # 5
Десятник
Группа: VIP
Сообщений: 77
Репутация: 1
Статус: Offline
Таранушка
Прикріплені фото: 4751940.jpg(241.6 Kb)
 
УниКролДата: Неділя, 23.11.2014, 12:34 | Сообщение # 6
Гетьман
Группа: Владика всемогутній
Сообщений: 875
Репутация: 17
Статус: Offline
vitalivarbanski, бракон"єримо?  biggrin
 
УниКролДата: Неділя, 23.11.2014, 12:35 | Сообщение # 7
Гетьман
Группа: Владика всемогутній
Сообщений: 875
Репутация: 17
Статус: Offline
Можу розказати хороший рецепт таранки, мій дідо сибіряк був, навчив  tongue
Але з тебе процент  
 
vitalivarbanskiДата: Неділя, 23.11.2014, 13:11 | Сообщение # 8
Десятник
Группа: VIP
Сообщений: 77
Репутация: 1
Статус: Offline
Цитата УниКрол ()
бракон"єримо?
Трошки э.Возле моря жить,грех не кинуть сеточку,да и то летом жена пока купается,я только командую.
Цитата УниКрол ()
Можу розказати хороший рецепт таранки
Конечно розкажите.
 
vitalivarbanskiДата: Неділя, 23.11.2014, 13:20 | Сообщение # 9
Десятник
Группа: VIP
Сообщений: 77
Репутация: 1
Статус: Offline
Пиленгас,на спиннинг.(На лиманского червя.) Фото 2,Сарган.
Прикріплені фото: 9716871.jpg(270.9 Kb) · 8323196.jpg(247.3 Kb)
 
vitalivarbanskiДата: Неділя, 23.11.2014, 13:22 | Сообщение # 10
Десятник
Группа: VIP
Сообщений: 77
Репутация: 1
Статус: Offline
Сушилка.
Прикріплені фото: 5762732.jpg(230.8 Kb)
 
УниКролДата: Неділя, 23.11.2014, 13:45 | Сообщение # 11
Гетьман
Группа: Владика всемогутній
Сообщений: 875
Репутация: 17
Статус: Offline
Цитата vitalivarbanski ()
Конечно розкажите.
По цьому рецепту бажано робити мілку і середню рибу з кишками. Получається сочна в міру солона таранка  up

 Свіжу рибу з нутрощами (непатрошену) викладаємо шарами в перемішку з грубою сільлю в каструлі. Шар солі, шар риби, солі не економити  smile  При бажанні можете кидати 1-2  лаврові листки у кожний шар, хто любить  легкий аромат цих спецій.
 Залишаємо на добу у темному, прохолодному місці. Літом, при жарі вище 20 градусів, можна поставини у холодильник.
 Через добу, як риба пустить вологу і сіль перетвориться на ропу, ставимо під прес. Зверху на рибу кришка чи тарілка (перевернута) діаметром трохи менше каструлі. Зверху труз 5-20кг, залежно від кількості риби. Я використовую гиру 16кг. В любому випадку тягар має бути суттєвий, це важливо.  Так риба маринується ще 3 доби, знову ж таки у темному прохолодному місці (підвал, півнися і т.п.)
 І нарешті, дістаємо рибу і дуже ретельно промиваємо від ропи у холодній воді, не бійтеся що вимиєте всу сіль, це неможливо  biggrin . Якщо погано промити, то при сушці буде виходити сіль на рибі. Як результат надмірно солона таранка і неестетичний вигляд риби.
 Останній етап просушка на сонці. Важливо рибу підвішувати за хвіст а не за голову. Так риба швидше висохне і нема небезпеки що засмердиться у регіонах де жара не кака вже й сильна літом. На ніч бажано забирати рибу у приміщення, щоб не втягувала вологість за ніч, скорше висохне. при хорошій літній погоді, з легким вітерцем, вистачає 3-4 дні для просушки.
Прикріплені фото: 7768483.jpg(32.8 Kb) · 5522792.jpg(57.6 Kb)
 
vitalivarbanskiДата: Неділя, 23.11.2014, 14:13 | Сообщение # 12
Десятник
Группа: VIP
Сообщений: 77
Репутация: 1
Статус: Offline
Цитата УниКрол ()
Так риба маринується ще 3 доби
Мы солим полторы -две сутки.Так как тарань чистим от луски и она бысрей просаливается. У нее тогда товарный вид лучше,но хранится она меньше без луски.Но и в этой ситуации нашли выход,чтоб не ржавела после 3-4 дней на солнышке по кулечкам и в морозилку.
 
УниКролДата: Неділя, 23.11.2014, 14:35 | Сообщение # 13
Гетьман
Группа: Владика всемогутній
Сообщений: 875
Репутация: 17
Статус: Offline
Цитата vitalivarbanski ()
чтоб не ржавела после 3-4 дней на солнышке
Это моя любимая, я люблю "старую", "ржавую" таранку, со временем она приобретает особый вкус  ok

 Если будет много "ржавой", "ненужной", высылайте по дешовке  biggrin
 
vovchikДата: Неділя, 23.11.2014, 14:40 | Сообщение # 14
Кошовий
Группа: Жандармерія
Сообщений: 230
Репутация: 3
Статус: Offline
УниКрол, да, Васька, ти знатний рибак, причому без лапок... up


Не шукайте людей, які не брешуть - їх не буває. Шукайте тих, хто обманює, але не зраджує - з такими можна мати справу.
 
ОксанаДата: Неділя, 23.11.2014, 19:08 | Сообщение # 15
Десятник
Группа: VIP
Сообщений: 52
Репутация: 2
Статус: Offline
    Я теж рибку люблю
Прикріплені фото: 0058933.jpg(231.0 Kb)


Сообщение отредактировал Оксана - Неділя, 23.11.2014, 19:09
 
Форум » Інші тварини » Рибне господарство » Ставок.Рибалка, і все з нею повя'зане. (Ставки, рибалка, і все про неї.Фото, трофеї, снасті.)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Чат
Слушать радио онлайн

Copyright UniKrol © 2014
Всі права захищені. Використання матеріалів даного сайту можливе тільки з посиланням на джерело www.unikrol.com